Log In Register
Users Online (2)
80
Punkyboy -Rogue

Вашето име ? 
Ivo

Години ?

15
Име на героя ?
Punkyboy

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?
роуг-комбат, да готов съм да респецна ако е нужно

Линк към армори ?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Punkyboy

Игрално време ?
29 дена общо

Алтове на 80-ти лвл ?
не

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?
в naxx 25 ,obs 25, eoe 25 ,воа 25 но това е с предишният ми герои маге в Ал акир с гилда DataBG Team а с този херо само воа на пуг

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?
всеки ден мога да играя , до към 1-2 след полунощ през у4ебно време,иначе и повече

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?интернета ми няма проблеми ,а компиотара ми е много мощен така че и с него неам проблеми

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?
Ще допренеса с колкото мога към развитието на гилда , избрах тази гилд защото съм чъвал много добри неща за нея ,а и зашото е изцяло бг .Силните ми страни са това че сам редовен,постоянен и сериозен, слабите ми са че не знам тактиките на новите инс но ще изгледам няколко клипа ще прочета в саитовете и ще съм гоотов.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?
не

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане :
гуилда ми е HOBA EPA ще я напусна защото хората не са редовни и не се правят толкова често раидове

80
Re: Punkyboy -Rogue
Съжалявам ако прекрачвам някаква граница , но държа да изкажа мнението си.
Не е много уважително към гилдията ти да апплauваш в нова докато си още member там.
Относно сериозността - даже професии не си дигнал , нямаш енчанти , а гемовете май си ги подбирал по външен вид;) Незнам дали това е твоя интерпретация на  пвп спец но общо взето оставам с впечатлението че не си си направил труда даже да попрочетеш малко за джебчията: не си вдигнал Ruthlessness докрай както и Lethality, вместо Blood Splatter си избрал Improved Eviscerate а Vigor за пве е безсмислено. Weapon Expertise 1/2 ? Надали си kапнат че да не ти трябва експертизата.. Throwing Specialization ?
Глuфовете ти също са ми много странни, също така незнам доколко ти е известно но Rupture > Eviscerate :)
Общо взето имаш доста работа над героя , действай бързо и успех :)

80
Доста несериозно си подходил към екипировката си... Колкото и да се нуждаем от хора чак синьо-пвп-неенчантнати роугове едва ли ни трябват.. Дори няма и малка идея за капване на Хит...със 170 само ще кривиш чикийките. Да не говорим за подготовката на сегашните ни роугове...хем са много добри..гиърнати..и редовни. Поне според мен едва ли ще успееш да намериш място в райда. А и  не си казал  много за опита си с предния герой...и какъв е ника му та да го инспектираме...тъй като роуга ти е буквално на 5 дена и не носи никаква информация относно опитността ти...
80
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Hell%C3%9Foy това беше стария ми герои , беше в Ал Акир преди да ми го хакнат и след това когато си го варнах беше в Век Нилаш реалма и заради това го продадох защото нямаше грам човек в него реалм , Смисъл херото се казваше Snowcold а след като го продадох са изместили реалма и името са сменили .Аз съм в НОВА ЕРА само за да не е да съм без гилд , тази гилд не прави никакви раидове за това съм в нея докато си търся друга, защото дали съм в нея или съм без гуилд няма разлика Tongue out. А относно професиите имам си една на мах зада си правя пари и те какво общо пък имат с раидването ми на инс ?за Гемовете и енчантите точно вчера сум правил всичките , за да мога да вляза в тази гилд ако заради тях не ме искате веднага ще ги оправя пари имам работа за 5 мин ,въпреки че според мене са наред ,Относно таланта написах че ще респецна ако трябва
80
Ако аз бях стар член на Датабг щях да направя всичко възможно да се върна там, след като са ми хакнали акаунта и СЪМ СИ ГО ВЪРНАЛ.
Дори и да ми се играе роуг, пак там бих се върнал. Не че ги надценявам толкова или пък че им вярвам на думите за "най добра БГ гилдия" (доказано не са те) но поне организация и традиции имат и с това респектират много.
Искаш ли да си признаеш нещо или да си губя времето да питам ?

а отностно нашите нужди от роугове... има си кой да коментира това
хах няма какво да си признавам , питаи и легендс ако искаш диавола с 1-вя ми маге БТ сам праил целата Hyjail питаи в легендс  ... Питаи в ДатаБГ каги Snowcold и 2-та ми мага така са се казвали , za legeds  на ТБЦ в ДАТАБГ на лич кинга , как ще се варна в гуилда като херото ми е в друг реалм , 1-во неам пари да си платя трансфера второ нямам кредитна карта

Edited by Punkyboy at August 28th, 2009 - 5:01 am
80
Re: Re: Punkyboy -Rogue
Punkyboy wrote:
А относно професиите имам си една на мах зада си правя пари и те какво общо пък имат с раидването ми на инс ?
И все пак....не знам къде и кога си райдвал но това изказване е доста несериозно. Определено имаш върху какво да разсъждаваш  Undecided Нито с мага нито с роуга имаш опит в Улдуар...било то и минилен. Липсата на гиър и опит вече си идват в тежест...
80
Не знам в кой гилд си бил.. какво си правил...знам,че си ми в игнор листата с още само трима четирима човека Успех :)

...

80

ем честно да ти кажа и ти си в моя Wink

80
Bump it up
80
Не ми харесва ПВП енчанта на рамената ти, както и липсата на   камък там. Може да  сокетнеш и колана с камък, защото там липсва. Махни и пвп  енчанта от главата и си изгринди за 1 ден  репутация за  свестен енчант. Roguo-вете ни биха казали че ти трябва още малко hit. Енчантни си  1-ното оръжие и застреляй идиота, които ти е казал че трябва да имаш 49 expertise при 26 кап.
80
раменете ги взех  днеска и за това нямам сокет , относно пвп енчантите в момента дигам скил с сонс оф ходир ,енчант на орајието ще си сложа извинявам се че пиша от асс  на фр но съм си забравил моят
80
Апликацията е отхвърлена. Sealed