Вашето име ?
Ivo
Години ?
15
Име на героя ?
Punkyboy
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?
роуг-комбат, да готов съм да респецна ако е нужно
Линк към армори ?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Punkyboy
Игрално време ?
29 дена общо
Алтове на 80-ти лвл ?
не
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?
в naxx 25 ,obs 25, eoe 25 ,воа 25 но това е с предишният ми герои маге в Ал акир с гилда DataBG Team а с този херо само воа на пуг
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?
всеки ден мога да играя , до към 1-2 след полунощ през у4ебно време,иначе и повече
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?интернета ми няма проблеми ,а компиотара ми е много мощен така че и с него неам проблеми
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?
Ще допренеса с колкото мога към развитието на гилда , избрах тази гилд защото съм чъвал много добри неща за нея ,а и зашото е изцяло бг .Силните ми страни са това че сам редовен,постоянен и сериозен, слабите ми са че не знам тактиките на новите инс но ще изгледам няколко клипа ще прочета в саитовете и ще съм гоотов.
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?
не
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане :
гуилда ми е HOBA EPA ще я напусна защото хората не са редовни и не се правят толкова често раидове
. А относно професиите имам си една на мах зада си правя пари и те какво общо пък имат с раидването ми на инс ?за Гемовете и енчантите точно вчера сум правил всичките , за да мога да вляза в тази гилд ако заради тях не ме искате веднага ще ги оправя пари имам работа за 5 мин ,въпреки че според мене са наред ,Относно таланта написах че ще респецна ако трябва
Нито с мага нито с роуга имаш опит в Улдуар...било то и минилен. Липсата на гиър и опит вече си идват в тежест...