Вашето име ? Васил
Години ? 21
Име на героя ? Беелзебъб ака Аурелиус
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?Войн! Ми играех Танк доста години , но напоследък ми харесва повече фури:).пак бих играл танк ако се налага тоест общо взето няма значение и двете ги владея.
Линк към армори ?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Beelsebub
Танк гиъра ми е в по добро състояние от ДПСТо. Знам за енчантите просто играя отново от 3/4 дни и вчера крафтнах нещата и ми паднаха не съм намерил още енчантър а и се налагаше да играя танк последните 3 :)Голд има няма проблем да си крафтна какво може още а джемовете са в торбата чакам един пряител да ми ги направи :)
Игрално време ?120 дена на този герой имам 30 на паладин 30 на хънтър 15 на шаман на ванила уоу имам мейдж сас 20 и роуг със 20
Алтове на 80-ти лвл ? паладин алианс ще го прехвърля като пуснат опцията
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Ми с тангра ТК Грул Каразан . с Брадърс ин АРмс Фулл ССЦ ТК Блек Темпъл.
Накс 25 Малигос
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Ми хванах си сериозна приятелка и онзи ден купих втори комп5тър да може да си седи на скайп тя. За щастие тя почва училище аз имам забрана да скитам вечер от нея така , че мисля , че ще успея да райдвам 3/4 пъти минимум в седмицата
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? 20 мегабита в секунда 4тядрен 2800 мега херца 6 гигабайта рам ала бала нема проблем
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?
Еми първо искам да се извина на доста хора в тангра . Знаеме се крастава жаба съм .Познавам си героя и въпреки всичките простотий все още най близките ми хора са в Тангра както и в Брадърс ин Армс.
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?
Dеструктинг, ИйзиДед, Камък, Гриаз, ПеуБой
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !
Бяхме в друг сървър със Ширхан имахме собствена гилдия , но се разпадна Гилдмастъра отиде на друг сървър
Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.Не , но съм наясно
Един от малкото,които могат да си играят с героите и имаме какво да дадем един на друг,WTB skilled players FFS!