Log In Register
Users Online (1)
70
Beelsebub Warrior aka Aurelius

Вашето име ? Васил

Години ? 21

Име на героя ? Беелзебъб ака Аурелиус

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?Войн! Ми играех Танк доста години , но напоследък ми харесва повече фури:).пак бих играл танк ако се налага тоест общо взето няма значение и двете ги владея.

Линк към армори ?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Beelsebub

Танк гиъра ми е в по добро състояние от ДПСТо. Знам за енчантите просто играя отново от 3/4 дни и вчера крафтнах нещата и ми паднаха не съм намерил още енчантър а и се налагаше да играя танк последните 3 :)Голд има няма проблем да си крафтна какво може още а джемовете са в торбата чакам един пряител да ми ги направи :)
Игрално време ?120 дена на този герой имам 30 на паладин 30 на хънтър 15 на шаман на ванила уоу имам мейдж сас 20 и роуг със 20

Алтове на 80-ти лвл ? паладин алианс ще го прехвърля като пуснат опцията

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Ми с тангра ТК Грул Каразан . с Брадърс ин АРмс Фулл ССЦ ТК Блек Темпъл.
Накс 25 Малигос

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Ми хванах си сериозна приятелка и онзи ден купих втори комп5тър да може да си седи на скайп тя. За щастие тя почва училище аз имам забрана да скитам вечер от нея така , че мисля , че ще успея да райдвам 3/4 пъти минимум в седмицата

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? 20 мегабита в секунда  4тядрен 2800 мега херца 6 гигабайта рам  ала бала нема проблем

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?
Еми първо искам да се извина на доста хора в тангра . Знаеме се крастава жаба съм .Познавам си героя и въпреки всичките простотий все още най близките ми хора са в Тангра както и в Брадърс ин Армс.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?
Dеструктинг, ИйзиДед, Камък, Гриаз, ПеуБой

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !
Бяхме в друг сървър със Ширхан имахме собствена гилдия , но се разпадна Гилдмастъра отиде на друг сървър
Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.Не , но съм наясно

80
Re: Beelsebub Warrior aka Aurelius

Твърдо ЗА Един от малкото,които могат да си играят с героите и имаме какво да дадем един на друг,WTB skilled players FFS!

EDIT Добре бе,как може да купиш на жената компютър да си седи на скайп,докато ти играеш?Дебилен си

Edited by Easydeath at September 10th, 2009 - 6:26 pm

Edited by Easydeath at September 10th, 2009 - 6:30 pm

Твърдо съм за,мисля че повечето от вас си спомнят Аурелиус-про танк с малко буен характер ,но както и да е мисля че би бил наистина полезен на гилдията.Наистина гледам че сме с повечко вариори и все пак..винаги има място за още :)

80
Той не идва за да е полезен на гилдията, а за да бъде поредния кежуъл играч в нея. Нищо против нямам теб, супер си играеш с героя просто сме райдинг а не кежуъл гилд. Успехи!
70

Sorry za majmunite

Reshil sam do cataclysm da se napuna i maximalna activnost da pokaja predi se napivah redovno nemashse kak da se irgae. Sega si imam gadje ot polovin godina  jiveeme zaedno po seriozen jivot voda daje onzi den kupih vtori computar da moga da raidvam spokoino.obqsnih i kak sedat neshtata s wow   i che Srqda/4tak kakto i ponedelnik vtornik da ne me broi

Tq e na u4ilishte ala bala shte se biat bosove :) petak i subota hste se pie

80

За останалите... Аз говорих със него и му обясних че уориър спота е затворен. Наистина във един райд няма кого да смениш. Имаме 2 дпс уора, 2-3 ретри паладина, 2 енх шамана, 2-3 роуга, и по някога един ферал друид. Единствения начин да влезнеш на райд е да се случи снощната ситуация, но това ще е веднъж на месец и дори и да покажеш умения, няма как да заслужиш мястото в райда, поради по-горните причини.
Още повече си доста си зле със гиъра. Единственото са двата Улдуар предмета които имаш. Останалото е крапикс и  културни, но сини предмети. Съмнявам се дълбоко във възможностите на героя, не в твоите.
Ще дам краен отговор след около ден.

80
Take him ffs! Sealed
Не го познавам като играч...но при положение, че дестро и Боце го подкрепят толкова силно ....защо да не заслужава място в райда? Занн винаги е държал на такива попълнения...приятели на приятели.. А да не говорим за райдовете напоследък...да не би да са уонаби? Както и да го въртим и сучем все сме спо 4-5 дупки на райд...които ги мъкнем от няма и какво...понеже няма хора. Снощи пак имаше 2-3 човека с 0.1% повече дмг от танка.... За гиъра какво си говорим като TOC  можем да го изчистим както с 25...така и с 20 човека...освен това още си ръним Улдуар.... А за Хард Мод няма достатъчно смели и съвестни хора готови за уайп...

П.С.> Канисе пък това може да е твоя човек, който ще слага съндъри LaughingLaughingLaughing
80
Взимаме какви ли не хора,със и без ачивмънти,със и без геар.Аз мисля,че можем да си позволим още един уориър при положение,че е наясно с механиката на играта  и едва ли някой ще отрече скил-а му.Намерихме място за Brendwan,защо да няма и за Beelsebub Wink

Къф скил, кви 5 лева... адски е слаб. Уелкъм от мен! :)

80
Лелееее как може да вземете по - слаб уориар ДОРИ ОТ МЕН :( Ще се разплача :( Аурелиус е мега слаб и не носи на пиене. Между другото съм станал мега интелегентен откакто спрях Лол-а и мога да използвам името му 5 пъти в 1 изречение. " Василе, Василе, Василе, ако не ми се обадиш да пием кафе Василе в гъза ще ти го сложа ВАСИЛЕ !!!"
80
Invite