Log In Register
Users Online (3)
80
Resto Druid

Име - Илиян
Години - 21

Typan - Resto Druid

За PvE ( raiding )  няма начин да ме видите освен ресто , иначе имам и ферал - котка спек и гиър .

Линк към армори ? - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Typanс мейс от ТоК ХК

Игрално време - мисля ,че към 26 дни макс * редактирано * .  9  дни 80 лвл

Нямам алтове в този реалм ,а в другите не играя .

* редактирано *

Burning Blade - iliyan Hunter  ,  спрян месец два след TBC

Neptulon - Feisty Shaman*енх* спрян като дигна 80 лвл

- но чесно казано тогава не бях  много сериозен ПвЕ играч * подчертавам тогава  :Д *

-а за гиъра имам и балансед що горе добър за това тоз куца

Дните в които мога да играя ... ще бъда честен и ще кажа когато мога, принципно вечер нямам проблем ,но все пак сме хора и всичко може да изкочи като работа ,

П-сито ти е медено , с два ISP Provider-а съм .

Приятели май нямам ... поне в Friends листата .

Последната гилдия е Нова ЕРА , а защо се махам , ми бях 2 седмици по планината на почивка и като се прибрах гледам по 2 3 online  така ,че това трябва и да отговаря на въпроса защо се махнах.

Защо мисля ,че ще съм полезен - може би защото си търса гийлд ,пък вие набирате предполагам ресто druids .

Опит :
Classic - Onixya , MC , BWL  * ма BWL до 2 рия бос * , AQ20
TBC - Kara , SSC , MoH , BT
Wotlk - VoA 10 , 25  / Ulduar 2 или 3 боса не помня  / ToC 10  - 2 бос май  / Maxx 25  / Naxx 10 не съм ходил
          - да не звучи като оправдание ама само UD беше с гилдията ма даже непомня как успяхме да се  съберем

П.С
Принципно и дефакто не мрънкам за итеми , както и за райдове , все пак си има хора които решават кои  ще инвайтва . Обичам си класик wow-а така че мога да пота :Д в гийлд чата за някоя стара инстанция  .В TS има моменти дето мога да натоваря с много приказки ма все пак е за общото благо :Д и за лафа .Незнам какво друго ... играя от 4 месеца преди TBC -то, но бях спрял заради изпити .После пак имаше малък брейк заради тъпе реалм в които играех .... и сега от wotlk  и в тоя реалм * че имам познати бая * си цъкам и сам с вкарани 3 предплатени карти демек ще има потене и Wipe-ване . Ми незнам друго какво ... Regards и GL ми :Д и на вас де :Д  а да сори ако има *за * правописни грешки :Д

Edited by Typan at September 23rd, 2009 - 3:49 pm
80
Re: Resto Druid
Логни с healing gear-а за да го видим,защото нещо фералския ти не ми вдъхва доверие.
И все пак кажи на другите сървъри кои са ти героите и какви ккласове.

Линк към армори ? - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Typanс мейс от ТоК ХК

Игрално време - мисля ,че към 26 дни макс * редактирано * .  9  дни 80 лвл

* редактирано *

Burning Blade - iliyan Hunter  ,  спрян месец два след TBC

Neptulon - Feisty Shaman*енх* спрян като дигна 80 лвл

- но чесно казано тогава не бях  много сериозен ПвЕ играч * подчертавам тогава  :Д *

-а за гиъра имам и балансед що горе добър за това тоз куца

80
Re: Resto Druid
Здравей. В момента имаме 3 ресто друида и даже за тях едвам се намира спот по райдовете.
Съжалявам но просто нямаме място за повече хийлари.
Успех в играта.