Име - Илиян
Години - 21
Typan - Resto Druid
За PvE ( raiding ) няма начин да ме видите освен ресто , иначе имам и ферал - котка спек и гиър .
Линк към армори ? - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Typanс мейс от ТоК ХК
Игрално време - мисля ,че към 26 дни макс * редактирано * . 9 дни 80 лвл
Нямам алтове в този реалм ,а в другите не играя .
* редактирано *
Burning Blade - iliyan Hunter , спрян месец два след TBC
Neptulon - Feisty Shaman*енх* спрян като дигна 80 лвл
- но чесно казано тогава не бях много сериозен ПвЕ играч * подчертавам тогава :Д *
-а за гиъра имам и балансед що горе добър за това тоз куца
Дните в които мога да играя ... ще бъда честен и ще кажа когато мога, принципно вечер нямам проблем ,но все пак сме хора и всичко може да изкочи като работа ,
П-сито ти е медено
, с два ISP Provider-а съм .
Приятели май нямам ... поне в Friends листата .
Последната гилдия е Нова ЕРА , а защо се махам , ми бях 2 седмици по планината на почивка и като се прибрах гледам по 2 3 online така ,че това трябва и да отговаря на въпроса защо се махнах.
Защо мисля ,че ще съм полезен - може би защото си търса гийлд ,пък вие набирате предполагам ресто
druids .
Опит :
Classic - Onixya , MC , BWL * ма BWL до 2 рия бос * , AQ20
TBC - Kara , SSC , MoH , BT
Wotlk - VoA 10 , 25 / Ulduar 2 или 3 боса не помня / ToC 10 - 2 бос май / Maxx 25 / Naxx 10 не съм ходил
- да не звучи като оправдание ама само UD беше с гилдията ма даже непомня как успяхме да се съберем
П.С
Принципно и дефакто не мрънкам за итеми , както и за райдове , все пак си има хора които решават кои ще инвайтва . Обичам си класик wow-а така че мога да пота :Д в гийлд чата за някоя стара инстанция .В TS има моменти дето мога да натоваря с много приказки
ма все пак е за общото благо :Д и за лафа .Незнам какво друго ... играя от 4 месеца преди TBC -то, но бях спрял заради изпити .После пак имаше малък брейк заради тъпе реалм в които играех .... и сега от wotlk и в тоя реалм * че имам познати бая * си цъкам и сам с вкарани 3 предплатени карти демек ще има потене и Wipe-ване
. Ми незнам друго какво ... Regards и GL ми
:Д и на вас де :Д а да сори ако има *за * правописни грешки :Д
Edited by Typan at September 23rd, 2009 - 3:49 pm