Log In Register
Users Online (3)
80
Zaathun - Marksmanship Hunter
Вашето име: Евгени.
Години: 17.
Име на героя:  Zaathun.
Клас и специалност: Marksmanship hunter.
Линк към Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Zaathun.
Игрално време: Над 20 дни на ниво 80, 30 дни общо.
Алтове на 80 левел: На този сървър - не. (ДК танк на Емералд дреам)
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? : Всичко с изключение на Ulduar  след Пазачите и ЕоЕ, бил съм раид лидер във всичко без улдуар.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?: EDIT: Всеки ден от 20:30 до 23-24 часа.
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?: Над 300 не се качва, имам 75 FPS във 25 раидовете.
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Мисля, че това е един сериозен гилд, също така са само българоговорящи.
 Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?: Силни - играя с  Hunter  още от пач 1.12.0 , не обичам да сменям гилдове, слушам и изпълнявам (също така съм инженер и мога да слагам ботчета и Jeeves)Слаби - не са ми известни, освен, че ДКП не ми е любим метод за разпределяне, но с това няма да имате проблеми никакви.
Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? С Darkshooter се познаваме още от левелинг гилда, и когато погледнах апликациите, видях още трима-четирима.
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !: HOBA EPA, хората ми допаднаха, но за съжаление вече почти се разпадна, искам и някои гилд, където ще се ходи редовно по-раидове; линк не мога да предоставя.

Благодаря.

Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 4:35 am

Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:18 am

Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:20 am
80
Re: Zaathun - Marksmanship Hunter
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?: Приблизително всеки ден до 23-24 часа.

Приблизително, -мн. приблизителни, прил. Който не е напълно точен, не е прецизен,горе-долу точен.

Т'ва е несериозно, да не сме бустари. От до всеки ден се пише. Иначе винаги има изключения.

80
Съжалявам за "Приблизително". Мога да раидвам всеки ден, от 20:30 до 23 часа. прочетох правилата и съм съгласен с тях.

Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:14 am

Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:20 am
80
Райдовете са от 20:00 до 24:00 плюс минус половин час. По този начин предлагаш да те чакаме едвали не  до 8.30  и да ти махаме с ръчичка  два часа и половина след това, когато  хората, които са можели да останат до края на райда са си тръгнали, защото сме поканили теб и са предпочели да правят нещо друго щом не са на райд. С този график не те виждам другаде освен на резервната скамейка ... успех!

Колкото до екипировката ти ... алтът ми е с по-добри статистики .. около 1200 atak power повече. Не си  хит капнат и ти липвсва в момента  енчант на бронята. Изгринди си репутация със синовете на ходир за свестен  енчант за рамена щом играеш от толкова отдавна до сега това, би трябвало да го имаш.

Edited by Hellbourn at September 24th, 2009 - 8:06 am
80
Добре, благодаря за изслушването и успех.