Вашето име: Евгени.
Години: 17.
Име на героя: Zaathun.
Клас и специалност: Marksmanship hunter.
Линк към Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Zaathun.
Игрално време: Над 20 дни на ниво 80, 30 дни общо.
Алтове на 80 левел: На този сървър - не. (ДК танк на Емералд дреам)
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? : Всичко с изключение на Ulduar след Пазачите и ЕоЕ, бил съм раид лидер във всичко без улдуар.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?: EDIT: Всеки ден от 20:30 до 23-24 часа.
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?: Над 300 не се качва, имам 75 FPS във 25 раидовете.
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Мисля, че това е един сериозен гилд, също така са само българоговорящи.
Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?: Силни - играя с Hunter още от пач 1.12.0 , не обичам да сменям гилдове, слушам и изпълнявам (също така съм инженер и мога да слагам ботчета и Jeeves)Слаби - не са ми известни, освен, че ДКП не ми е любим метод за разпределяне, но с това няма да имате проблеми никакви.
Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? С Darkshooter се познаваме още от левелинг гилда, и когато погледнах апликациите, видях още трима-четирима.
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !: HOBA EPA, хората ми допаднаха, но за съжаление вече почти се разпадна, искам и някои гилд, където ще се ходи редовно по-раидове; линк не мога да предоставя.
Благодаря.
Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 4:35 am
Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:18 am
Edited by Zaathun at September 24th, 2009 - 5:20 am
Navigation