Log In Register
Users Online (2)
80
Двете моми :) Крадец аппл

Вашето име ?Стефан :)

Години ?17 скоро правя 18 но до тогава има още няколко месеца

Име на героя ?Twogirlsones

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?Еми мисля да играя на Комбат защото в момента прави най много дмг а и има доста бонуси за ТОК 25ман примерно на Шампионите правя интерупт и тк...

Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Twogirlsones

Игрално време ?108 дни 7 часа и някви секунди

Алтове на 80-ти лвл ?Нямам други алтове единствено 1 приест на стормскале който е 36ниво

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Еми бил сам в секи инстанце на 80ниво от Нахрамас10 до ТоК 25ман

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?еми вапреки че сам на шкуло не мислч че райд тайма и дните ще са ми проблем

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?играя с 60 ФПС на махимални детайли става вапрос за оргримар  а МС над 200 не се дига

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?Мисля че сам добар другар и в играта и в живота мога да играя класа си -крадец играя го от доства отавна    не сам имал друг герой освен крадец правя доста преличен ДПС пия фласки не слаквам мисля че това е

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?НЕ мисля защото сам нов на сервера

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !Рагинг алколохиклс проблем с ГМ то сащото така не ми е много добар ангийския това е  за двете седмици на Емерисс те нямат сайт в интернет сащото така и форум

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. прочетох ги и ме устройват идеялно

Успех! Cool

100
Re: Двете моми :) Крадец аппл
Имам само 1 въпрос- Сащо не си научил българския ?
80
E omg   даже нямам алианс герой лвл 100 , wtf  са тези бъгове с горния ми пост...
80
Re: Re: Двете моми :)
Service wrote:
Имам само 1 въпрос- Сащо не си научил българския ?
Опит забава а ?
80

Easydeath скоро ще се появи и ще ти отгорови.