Log In Register
Users Online (2)
80
Protadinn Retri/Prot Pala

Вашето име ? Любен

Години ? 18

Име на героя ? Protadinn

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Играя предимно на Retri но имам и офф за Prot. Лично предпочитам да играя дпс ако има възможност ест, но и другите специалности също ми допадат и няма проблем да респекна.

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Protadinn  PS:в момента съм на ретри ПвП спец

Игрално време ? 32 дена

Алтове на 80-ти лвл ? нямам

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?  Ами навсякъде до 2 бос включително ToC 25 ... но опитите са ми с били с героя на един фр ... но по всяко време мога да ви разкажа всеки бос какво се прави.

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? ами поне 3 дена мога да участвам най - малко ... времето не ми е проблем

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? интернета и PC-то са ми идеални нямам проблеми освен ако проблема не е от самият доставчик на интернет

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? ами видях че търсите паладини, самият клас ми харесва много, лично аз мога да допринеса със стабилна игра хелп по всяко време, изпълнителност и отдаденост.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? ами няма познати в гуилдията. нямам

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! ами сега съм в гуилдия на фр. направихме си я преди няколко дена и вътре сме само 5 играча които си цъкаме 5в5. Те не играят кой знае колко често и тогава нямам с какво да се оплътни времето и мисля че пве-то ще е от полза.

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.
Прочетох ги и съм съгласен с тях.
80
Re: Protadinn Retri/Prot Pala
Здравей. За съжаление в нямаме нужда от паладин. Благодаря за интереса към нас.
Ако нещата се променят ще се свържем. Успех!
Бахти Ве и Ка-то не е човек, как реже. Спря водицата на човека, ама е прав няма место. Скоро гилдията ще стане само паладини щото ги нерфват постоянно Laughing