Log In Register
Users Online (1)
80
Zerrax application.

Вашето име ? Пламен

Години ? 17

Име на героя ? Zerrax

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Paladin.Имам екипировка за  всяка специалност но предпочитам танк и ретри.

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Zerrax

Игрално време ? 33 дена и 23 часа.

Алтове на 80-ти лвл ? Нямам.Героят ми е преместен от друг реалм.(Sylvanas)

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Нямам много опит защото спрях да играя преди пача Ulduar.Имам опит единстено на Nax и Onyxia.

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? 7 дни, до около 1ч. сутринта.

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Нямам никакви проблеми с fps нито с интернета.

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Избрах гилдията защото имам познати в нея и искам да играя заедно с тях.Слабата ми страна според мен е опита и лошата ми екипировка.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Boltron.

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Devil gene, гилдията се разпадна заради спор на клас лидерите с гилд мастера.Гилдията е от реалма Sylvanas.

80
Re: Zerrax application.
Зеракс е от моя клас и понеже ретри геара му е много слаб, протекшън-а е горе-долу (капнат е), но може още да се иска. Предполагам, че до 3-4 седмици от хероици, събиранки по 10 ман, 25 ман с пугове и с гилда ще събере геар и ще натрупа опит. Сега може да е просто резерва, а когато има свободно място - ще видим на какво е способен.
80

Ами аз предлагам да го пробваме този младеж

80
Ами щом самия Болтрон, Защитник на Вселената те препоръчва си добре дошъл.
Разбира се ще мине време преди да си полезен в райдването, но това е напълно нормално.