Вашето име ? Пламен
Години ? 17
Име на героя ? Zerrax
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Paladin.Имам екипировка за всяка специалност но предпочитам танк и ретри.
Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Zerrax
Игрално време ? 33 дена и 23 часа.
Алтове на 80-ти лвл ? Нямам.Героят ми е преместен от друг реалм.(Sylvanas)
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Нямам много опит защото спрях да играя преди пача Ulduar.Имам опит единстено на Nax и Onyxia.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? 7 дни, до около 1ч. сутринта.
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Нямам никакви проблеми с fps нито с интернета.
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Избрах гилдията защото имам познати в нея и искам да играя заедно с тях.Слабата ми страна според мен е опита и лошата ми екипировка.
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Boltron.
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Devil gene, гилдията се разпадна заради спор на клас лидерите с гилд мастера.Гилдията е от реалма Sylvanas.