Log In Register
Users Online (2)
80
Manevrata(rogue)

Вашето име ? Лъчо

Години ? 18

Име на героя ? Маневрата

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?(Combat) Да готов съм да респецна в зависимост от оръжията ,които имам и това което каже клас лидера- Easydeath

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Manevrata

Игрално време ? 62 дена на 80ти 12 дена

Алтове на 80-ти лвл ? Друид- Сенпал(В момента е с пвп дрехи , готов съм да се облека за танк ,защтото разбрах, че Грън се е преместил на друг реалм , нямам ниищо против при нужда да рейдвам с друида като танк (имам опит в игрането с друид на танк)

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? Аз съм съсед на Мапед , той ме запали по УоУ и реших да си купя акаунт. По въпроса с опита съм доста запознат с босовете (седял съм по нощите в Мапед да гледам как биете босовете и съм запознат с всичките им хард модове)

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? 24/7

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Интернета ми  е на мегалан до сега не ми е създавал проблеми и не мисля че ще го направи(компютера ми е 4гб рам ,Palit GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card)мисля че няма да ми
създава проблеми
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? С опита ,който придобих докато гледах рейдовете ви видях ,че сте доста добра и сериозна гилдия с прогрес и се надявам да си пасна с играчите в гилда.Доста съм сериозен с начинанията с които зе захвана.Няма да имам против дори да стоя резерва докато се докажа като активен и добър играч.Една от слабите ми страни е , че правя бавно пари

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Maped

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! SupernaturalS ,но ме кикнаха ,защото имаха много роугове и не им бях необходим

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.Отбелязвам
80
Re: Manevrata(rogue)
Ако искаш да влезеш с друида си в гилда ,подай апликация с него .А до роуга ти ще требва да изчакаш Earlydeath да ти по гледне апл-то.
Пиши на мен или някой офицер за инвайт.
Добре дошъл в отбора.