Log In Register
Users Online (2)
80
Axul War

Вашето име ? : Здравко

Години ? :16 (dont judge age please ...)

Име на героя ? : Axul  (Aхил)

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? :War. Protection готов съм но дпс геара ми е епик от накс 10&25  Yell

Линк към армори ? : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Axul

Игрално време ? :31 дена на Ахил (по голямата част от времето ми е на 80 левел дигнах го бързо Cool)

Алтове на 80-ти лвл ? : Нямам 80 ки най-високия ми е 62 Undecided

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? :Имам опит в Улдуар до "The Keepers of Ulduar" "

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? : до 1 часа най-късно мога (а и не искам по късно ... Undecided ) иначе нямам преблем всеки ден да съм онлайн

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? :Интернета ми е супер нямам проблеми с него но компа ми в най-добрия момента да е 10 фпс максимум по време на райд Cry

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? : Мисля че мога да бъда полезен на гилдията защото почти винаги когато съм на седнал пред компа играя WoW и с радост бих помогнал на някой (ако ми е по силите разбирасе).Силни страни на игра може би обичам да играя WoW слаби страни компа да ми забие по някое време иначе не мисля че имам Cool

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? :Не познавам никого Undecided

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! :Последната гилдия в която бях беше "Sequence" преди нея "SupernaturalS" линк към форум не мога да ви дам напуснах "SupernaturalS" защото се сляхме "УЖ" заедно с "Sequence" а после ме кикнаха от нея защото спрях да играя (няма да си губя лятото с WoW ...) сега пак почвам

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. :Прочетох и обещавам да спазвам ако бъда приет Cool

Edited by Axul at October 1st, 2009 - 3:54 pm
80
Re: Axul War
Опита не е много но желанието и ако си редовен ще променят това  Геара за танк е добър ,  имаме 1 редовен warr танк , 1 слаква  дпсите няма да ги коментирам.Като цяло мисля , че няма да е лошо да му дадем шанс , но нека Canis си каже думата.

Edited by Uter at October 1st, 2009 - 4:10 pm
80
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? :Интернета ми е супер нямам проблеми с него но компа ми в най-добрия момента да е 10 фпс максимум по време на райд Cry

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? : Мисля че мога да бъда полезен на гилдията защото почти винаги когато съм на седнал пред компа играя WoW и с радост бих помогнал на някой (ако ми е по силите разбирасе).Силни страни на игра може би обичам да играя WoW слаби страни компа да ми забие по някое време иначе не мисля че имам Cool

За мене до тук въпроса се изчерпва. Успех с Canis ама не мисля, че това ще бъде проблем за него да те вземе и дори да те направим МТ на гилда!
80
Е сега забива понякога примерно на натоварена битка в Улд. но не е като да играя на комикси Foot in mouth
80
Здр, бях зает малко един ден. Нека да поговориме ингейм.

80
за един танк и 2 секунди прекъсване по време на босс файт си е фатално
така или иначе като се наприказвате с Каниса ще решим какво да правим

Ех това ми навява спомени, когато Канис го дисконектваше при опитите на Маги, а Кравата си дигаше Меиз скила, защото тъкмо си беше взел  нов такъв. Весели моменти, но по-добре да несе повтарят.