Вашето име ? : Здравко
Години ? :16 (dont judge age please ...)
Име на героя ? : Axul (Aхил)
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? :War. Protection готов съм но дпс геара ми е епик от накс 10&25 
Линк към армори ? : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Axul
Игрално време ? :31 дена на Ахил (по голямата част от времето ми е на 80 левел дигнах го бързо
)
Алтове на 80-ти лвл ? : Нямам 80 ки най-високия ми е 62 
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? :Имам опит в Улдуар до "The Keepers of Ulduar" "
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? : до 1 часа най-късно мога (а и не искам по късно ...
) иначе нямам преблем всеки ден да съм онлайн
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? :Интернета ми е супер нямам проблеми с него но компа ми в най-добрия момента да е 10 фпс максимум по време на райд 
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? : Мисля че мога да бъда полезен на гилдията защото почти винаги когато съм на седнал пред компа играя WoW и с радост бих помогнал на някой (ако ми е по силите разбирасе).Силни страни на игра може би обичам да играя WoW слаби страни компа да ми забие по някое време иначе не мисля че имам 
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? :Не познавам никого 
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! :Последната гилдия в която бях беше "Sequence" преди нея "SupernaturalS" линк към форум не мога да ви дам напуснах "SupernaturalS" защото се сляхме "УЖ" заедно с "Sequence" а после ме кикнаха от нея защото спрях да играя (няма да си губя лятото с WoW ...) сега пак почвам

Edited by Axul at October 1st, 2009 - 3:54 pm