Log In Register
Users Online (2)
80
Necrois holy/shadow

Вашето име ? Георги Гунчев

Години ? 21

Име на героя ? Некроис

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Да спеца му е Холи по принцип а шадоу ми е офспек, и 2та са ПВЕ

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Necrois

Игрално време ? 60 дни 10 часа

Алтове на 80-ти лвл ?1 хънтер ама той е алианс

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Всички съм ги минавал освен Улд 25

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? С БТВ ИДСЛ съм интернета е 6 точки

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Защото имам познати и приятели от класика който се надявам да ми подкрепят апликацията а преди бях в гилдията "Муген"

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Топс

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !  Кикнаха ме заради не активност по време на която се прибирах от Швеция към България

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.- Отелязвам че приемам всичко ^^

80
Re: Necrois holy/shadow
Мисля, че имаме повече нужда от Шадоу поп точно в момента. Аз съм ЗА.
Успех.
80
Хеал геара е супер ама както Доби подчерта трябва шадоул приест логни да го видим и него.
Иначе аз съм За и Късмет.

80
Здравей . На пръв поглед - две неща .. първото е ,че не мога да ти повярвам ,че имаш 60 дни игра с този герой (което не е никакъв проблем разбира се) ...второто е ,че дисциплин билда ти определено не е ПВЕ ...( за сметка на това , обаче е доста адекватно ПВП ... което си е рядкост) ...

Топса е страхотен играч и неговата дума доста ще ти помогне... аз също бих се радвал да те вземам в гилдията.. било то холи или шадоу...както Dobbyn каза - наистина ни трябва шадол поп и мисля ,че е време да измислим някой да играе такъв..

Успех

...

80
Ami vidql si mi PVP speka.. smenqm gi 4esto :)  Kato nqmam kakvo da pravq igraq PVP pri tova ne na holy :P, no ofc moga da ti pokaja PVE builda mi za holy sig 6te ti haresa, a shadow bilda mi e 4isto pve su6to taka
80
Re: Re: Necrois holy/shadow

Да..за шадола не мога да си изкривя душата :) .. но един приятелски съвет от мен-PVP SUX ...недей харчи пари да спекваш :)

...

80
A otnosno played kakvo ima6 predvid? E da moje da me znae6 ot po otdavna 60 dni ne izglejdat mnogo za igra ot clasika nasam ama .. :)
80
Както неведнъж съм казвал - поповете са хубаво нещо. Това, че нямаш опит в Улдуар е лошо, а това че от Ванилата насам имаш само 60 дена е странно, но е редно да ти дадем шанс.
Добре дошъл. Уисп за инв.