Вашето име ? Георги Гунчев
Години ? 21
Име на героя ? Некроис
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Да спеца му е Холи по принцип а шадоу ми е офспек, и 2та са ПВЕ
Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Necrois
Игрално време ? 60 дни 10 часа
Алтове на 80-ти лвл ?1 хънтер ама той е алианс
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Всички съм ги минавал освен Улд 25
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? С БТВ ИДСЛ съм интернета е 6 точки
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Защото имам познати и приятели от класика който се надявам да ми подкрепят апликацията а преди бях в гилдията "Муген"
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Топс
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Кикнаха ме заради не активност по време на която се прибирах от Швеция към България
Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.- Отелязвам че приемам всичко ^^