Log In Register
Users Online (1)
80
Roten Shaman (Resto)

Вашето име ? Иван

Години ? 18

Име на героя ? : Roten

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Най- добре играя със ресто,но ако се наложи може да се сменя и на друго не е проблем :)

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Roten

Игрално време ?  14 дена

Алтове на 80-ти лвл ? : Нямам 80 ки, но имам 76 DK :)

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? :Имам опит в Naxxramas до "heigan the unclean"

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? : до 1-2 часа може и повече зависи от райда :)  иначе почти секи ден съм онлаин :)

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? нямам проблеми със подобни неща

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Значи първо мисля че на един гилд няма да му е излишен още един хеалер,а защо го избрах името ме кефи чесно казано сигорно и хората във него ще ми допаднат :)

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? :Не

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Ми ако ме приемете във вашета гилдия ще напусна сегашната ми "born to kill" ми няма много раидване.

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. :Прочетох и обещавам да спазвам ако бъда приет :)
80
Re: Roten Shaman (Resto)
4 енчанта, геар от хероици, сини предмети, не дигнати професии, без опит...
Имаме 3 ресто шамана в гилда - 2ма горе долу редовни. Според мен няма да можеш да предложиш на гилдията това, което се иска от 1 хийлър.

Edited by Boltron at October 4th, 2009 - 7:48 am
80
Re: Roten Shaman (Resto)
добре :)