Вашето име ?
РосенГодини ?
19
Име на героя ?
Greens
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?
Warrior Fury,готов да респекне,по всяко едно време.
Линк към армори ?
&n=Greens
Игрално време ?
100дена
Алтове на 80-ти лвл ?
да,ДК
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?
Оnyxia 25 ToC25,от части Naxx.....воа него броя-предимно пугове.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?
както в доброто старо време,всеки ден до когато и дае.Може дасе случи човек да слакне поради неотложи причини. :)
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?
добре е в квартирата около 10-12МБ,вкъщи около 3-4,PC-tata са бомба и двете без проблем си играя в ониксия 25ман на фул аое+огнен дъх.
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?
Защо избрах точни тангра ли?Прекарал съм почти 3години в тагра,това беше пирвият ми райд гилд,няма какво да кажа освен-на сарцето сте ми момчета!
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?
немога да посоча
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !
неква интернационална помия е,там всеки си прави каквото иска-нинджат се итеми по всяко време.
Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.приемам всичко.