Log In Register
Users Online (2)
80
Brabus

Вашето име ? Светлин Величков Митев

Години ? 23

Име на героя ? Brabus

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Райдвам според оптималния дпс който може един хънтар да направи , а на този етап от експанжана на WoW той е Survaival заради експлосив шот-а и отаналите му бонуси на този спек !

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Brabus   (може случайно да е със пвп айтъми за което се извинявам предварително ...

Игрално време ? 78 часа

Алтове на 80-ти лвл ? Не

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? Имам на опит на Накс - цялата , Удуар - цялата (без алгалон) , ОС - със и без дрейковете , ЕоЕ , и ТоК - цялата

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? ..... всеки ден от 15:00 - 16:00 до към 05:00 - 06:00 ч . (това ми е плай тайма в wow всеки ден без изключение , през останалот време спя :) !!! )
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Определено е добра ,незнам точно каква е но винаги в райдовете на 25ман е над 50fps - на което съм доволен

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?

Добре... ще започнем със - "силните и слабите черти"  които са според мен а те са :

Силните : Супер инато същество в играта - докато не убия даден бос не ставам от Pc-to !
Винаги се стремя към възможно най трудното,недостижимо или реар в играта - казаха ми "ей то дрейк само няколко човека го имат - и ето ме мен , почнах да фармя 100 маунта за да го имам и аз , после пък друг приятел каза " ей тая титла е най трудната в играта и най малко я имат - и ето ме и мен почнал да фарми титлата INSANE :)))) , по апсолютно съшия начин съм и в райдовете , искам най най най и съответно за да искам да го направя - И давам всичко от себе си на 110% във всеки райд !!! За мен в гилдията най важните неща са уважението и феарплай-я !!! всичко друго на втори план !

Слабите : понякога найстина прекалявам с това че искам от останалите нормални хора да райдвам все повече и повече .... забравям от време на време че нормалните хора не райдват по 7-8 часа нон стоп :) ....
Непонасям шегите по мой адрес ( тези от подигравателен род и заядлив)

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Немисля.... има играчи с който съм играл в пъгове но нека те преценят дали да си дадът мнението за мен ,

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Реквием - напуснах е преди 3 дена защото просто апсолютно всички лийвнаха и останаха само ГМ-то заради който почти всички лийвнаха и още неколцина,аз лично лийвнах защото не ми хареса отношението на ГМ-то към всички по нишестоящи от него , както и лоот системата която той си измисляше . Също така и преценката му като например - 24 човека онлайн и изведнъж той казва " нямам ачивманта на хардмоде на удуар 10 ман за да зема дрейка .... и си избира 10тина от старите офицери и прави всичко до мимирон на нормал за по бързо а на мимирон само хардмода за да си земе ачивманта.... а ние другите 13 играчи онлин си бъркаме в носовете ....
Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате.
Прочетох ги правилата и съм съгласен със тях !!!

С две ръце съм ЗА според мен такъв хънтер ни е необходим в момента с желание и опит.
Мисля, че един рейндж дпс ще ни дойде добре.
Добре дошъл и пиши за инвайт.