Log In Register
Users Online (1)
80
Destro Warlock

Вашето име ? Светослав

Години ? 19

Име на героя ? Lips

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?
Warlock ; Destruction ; ако имах друга специалност с удоволствие  :)

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Lips

Игрално време ? 26 дни

Алтове на 80-ти лвл ? Нямам

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?
Naxxramas 10 и 25
The Obsidian Sanctum 10 само 10 съм правил
The Nexus: The Eye of Eternity и тука само 10-ка
тея съм ги правил с pug

Ulduar 25 - без Yogg и General Vazzex
Ulduar  10  само някви hard-модове съм пробвал
ToC 10/25  - изчистени
ToC 10/25 HC - нищо
това всичко с SupernaturalS

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? попринцип не е проблем и всеки ден да играя стига да има смисъл но есествено ще ми се налга  и да отсъствам пък до колко късно ще играем не е проблем :)

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? ммм всичко ми е ОК но по някой път ми пада нета за някви секунди

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Всъщност 1 приятел ми предложи вас и след като ми каза някои подробности реших да се пробвам .Относно с това с което може да съм полезен мисла че времето ще покаже

Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? ми не никои не познавам

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! SupernaturalS  гилд лидера и неговия помощник се отказаха и така половината left- наха а и + това нямаше голямо желание за игра.

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. да приемам ги
80
Re: Destro Warlock
Дадох му сайта вчера...стори ми се свестен човек. От тука , обаче само Dobbyn си знае..
Успех

...

80
Re: Destro Warlock
Търсим сериозен и активен лок без интернет проблеми, а и като цяло рейндж ДПС.
Мисля, че ще се намери място за теб.
Пиши за инв.

А между другото това 26 дни са дните на 80 левел, нали ?