Log In Register
Users Online (3)
80
Chakala:DK
<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Вашето име ?Яница

Години ?19

Име на героя ?Chakala

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?DK Готова сам да  си сменя билда ако има нужда

Линк към армори ?  http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Chakala

Игрално време ?103 дни

Алтове на 80-ти лвл ?да  Warior но го ползвам само за да правя голд

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Ulduar25 без  Yoog-Saron, ToC10.25-da.ToC10.25 heroic-ne

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Всеки ден сам онлаин           от кам 12:00,13:00 до кам 1:00,2:00 само по прозници може да ме няма или ако имам някакъв проблем

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? От както играя не ми е спирал интернета само днес защото някой ми беше откраднал кабела....

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Никога не сам чувала лоши неща за гилдията мнението ми е че сте зрели хора и не взимате прибарзани решения.Мога да допринеса с това че сам редовен играч уважавам всички които ме уважават стига да сам заслужила .Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?Щте започна с слабите ,забелязала сам че отношението кам жените в играта не е добро мн пъти сам пренебрегвана дори и да сам била права някой хора си мислят че като сам жена и немога да науча да натискам 5 копчета,имам огромно желание за игра и играя за удоволствие а не да се ядосвам.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?Имам познати но не и приятели

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния: форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! : в момента сам в Knights of the war искам да я напусна защото повечето се лигавят не влизат когато е заплануван раид и поне 4 5 дни в седмисата не могат да отделят 5 часа за раид и да са поне малко сериозни (не се отнася за всички)

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. приемам ги  

Сажалявам ако има грешки

80
Re: Chakala:DK
GIF MOR FEMALE...

...

80
Мисля че може да се намери място за депеес детнайт! Лично аз съм ЗА! Успех с апликацията!

80
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,__......`,.........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............
...................................,<`.._|_,-&``................`..............

Виждам го още от сега ... "Мама Слифка " ще те прибере  в прегръдките си на 113 санитеметровата си гръдна обиколка и пускане няма.  Наистина се замисли дали от тигана няма да скочиш в огъня... Ние не сме извънземни, ние сме мъжки момчета , от каквито в момента бягаш. Вероятно повечето от нас ще имат някоя добродетел в повече, но пак си оставаме мъже. Ще ме разбереш правилно, след като ме разбереш грешно  -  по- лесно ще е да кажеш, че се казваш Пешо и нямаш микрофон и цикъл,и няма да трябва да минаваш през този период на нагласа.
 Anyway( не бухала) очевидно имаш опит и с добро присъствие и постоянство би видяла повече от играта. Аз съм ЗА , искам да видя как ще се развият нещата! Добре дошла в Коч райда от мен!
80
  • Игрално време ?103 дни

Малко ми се вижда невъзможно това,че имаш толкова игрално време,освен ако не си била online от самото излизането на WoTLK тъй като аз имам 60 игрални дни на lvl 80.

Другото което мога да кажа е ,че сме играли заедно и тя поне е редовна за раидове ,ако не друго.
80
Омг в малко други апликации има толкова писане....

Welcome...

80

Мамка му..следващия път ,в който ми се наложи да пиша апликация , ще напиша че съм жена

...

80

Случайно да си от Русе. Питам, не за друго, но имам един познат ,който купи на приятелката си Wow и си спомян, че тя беше почнала Лок, но не мога да се сетя как се казваше и страно защо мисля че си ти.

Edited by Zupcho at October 22nd, 2009 - 4:43 am
ami napisala sam tova koeto mi pi6e ako iskate 6te vi napravq screen ako ima problem a tova 4e sam jena ne jelaq da e nqkakuv preoritet za men
ne sam ot ruse
80

Nvm  не съм  спал от  вчера и  малко обърках, коя тема за кой герой е но ти видя въпроса преди да успея да го махна. :)

80

Аз я познавам и вярваи ми Хелл няма да я взема в прегръдката си , и знаеш ли,че взе да ми писва от глупави изказвния за годините ми и дали съм мама или не тва е само и единственно за детето ми.... в интерес на истината я познавам от Hlebka ,тя му е комшиика и до колкото знам героя беше на приятеля и и тя играе от скоро с него,изобщо от скоро играе WoW .Има елементарни неща който не знае и много сме се смяли на неини изцепки,но пък играе добре с героя в смисъл,че правеше добър ди пи ес.Мислех да не пиша в апликацията и но явно трябва.
Яница ако случайно те вземат да те предупредя,че тук жените не са на почит :) рискуваш да те игнорнат само защото не им допада акцента ти,това че си позволяваш да даваш съвети а от устата на жена това звучи несериозно а и за Хелл да ти кажа не му обръщай внимание ние си го знаем и мен ме посрещтна с тези думи а после стана нещо като "Крадеца вика дръжте крадеца" .Явно на него му е направило впечатление само 113 см. не и начина ми на игра за което уж съм в играта и гилдиаята.Какво повече да коментирам....
Успех от мен.

More SPAM, закъсня с  контрата на поста ми - разочарован съм... Не съм агне във вълча кожа, а лъв вълча кожа във вълча глутница. Грам впечатление не ми направи гръдната ти обиколка , свикнал съм на по- големи, направи ми впечатление че си го каза в райда, което само това чакат момчетата , още разконцентрация. За диалектите , това си ви е priet- ски проблем. Схвана за какво говоря и го показваш - женска солидарност, заради която ще има много караници.
80
Re: Re: Chakala:DK
Hellbourn wrote:
More SPAM, закъсня с  контрата на поста ми - разочарован съм... Не съм агне във вълча кожа, а лъв вълча кожа във вълча глутница. Грам впечатление не ми направи гръдната ти обиколка , свикнал съм на по- големи, направи ми впечатление че си го каза в райда, което само това чакат момчетата , още разконцентрация. За диалектите , това си ви е priet- ски проблем. Схвана за какво говоря и го показваш - женска солидарност, заради която ще има много караници.
Начукаи си го !!!!
Hell брато...хвани еби нещо,защото изпадаш в ебаси филмите