Log In Register
Users Online (2)
80
Flundy

Вашето име ?
Nasko

Години ?
15

Име Hа героя ? Flundy

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? igral sum DPS I TANK i healer samo po heroici

Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Flundy

Игрално време ?ot na4aloto na TBC no nai ve4e ot na4aloto na woltk togava zapo4nah da raidvam

Алтове на 80-ти лвл ? Naskoo rogue

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Vsi4ki raidove koito sa v momenta bqh s rogue mi v  Faith

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? seki den do 12 i po kusno

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? mnogo dobar internet s 100 ms igraq i kum 60 fps

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? 6te leavna tozi guild za6toto ne se raidva i nqma dobri igra4i nai ve4e zaradi tova

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Deathbreath mi e priqtel s nego se poznavame otdavna i toi mi e razkazval nai mnogo za guild

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! napuskam za6toto nqma aktivni i dobri igra4i i ne se raidva

Sujelqvam 4e napisanoto ne e na kirilica prosto preinstalirah skoro i nqmam phonetic

Edited by Flundy at October 23rd, 2009 - 3:44 pm
80
Re: Flundy
Флънди пи4а геара му не е кои знаи колко добар  но мойе д атанква в тоц 10 и мисля 4е и тоц10хероик 6те може и 25  добар игра4 е и е сериозен нема да леавне или да слакне о6те 6том го инж  аз сам ЗА !!!!!! немам ко друго да кажа успех
80
ДБ, добре, че някой твой авер от време на време пуска апликации, че да се сетиш как точно се влиза в гилд форума. Undecided
80
ОМГ аз си влизам редовно но тжа 4е ти незабелязва6 или не си вътре нз
80
Доживях и аз да мога да напиша някой ред по друидска апликация.
1-во искам да кажа, че малко постичка си я написал тази апликация, но това не на всеки се отдава (първото впечатление, което можеше да направиш е с апликация).
едва ли си дошъл само за 10менки. Лошо няма, че имаш не лош Танк геар. не разбрах обаче с какъв спек искаш да кандидатсваш. Имаме сериозен и активен танк. Въпреки това ако решиш може да си ферал ДПСер. Просто заяви, какъв искаш да ти е мейн спек-а. За Муункин няма и да те питам, защото даже не си го споменал. Мисля, че като Ферал ДПС ще ти се намери по-често място.
Иначе танк геар-а ти не е лош и ми харесва с малки изключения, че си се малко overcap-нал от към  експертиза. Друидите в момента сме без Клас лидер.  Така, че офицерите и другите ЦЛ-и имат думата.

Аз съм ЗА. Успех с апликацията !
80
Az sum suglasen da igraq na kakuvto spec kajete za6toto v momenta edinstvenoto koeto iskam e da raidvam sus seriozna guildia :) I otnovo se izvinqvam za aplikaciqta :( .S udovolstvie bih igral feral dps samo 6te trqva da smenq enchantite i socketite i da pro4eta malko za rotations i kakvo da bufkam nai mnogo :) Blagodarq 4e vse pak me podkrepi :P