Вашето име ?
Nasko
Години ?
15
Име Hа героя ? Flundy
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? igral sum DPS I TANK i healer samo po heroici
Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Flundy
Игрално време ?ot na4aloto na TBC no nai ve4e ot na4aloto na woltk togava zapo4nah da raidvam 
Алтове на 80-ти лвл ? Naskoo rogue
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Vsi4ki raidove koito sa v momenta bqh s rogue mi v Faith
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? seki den do 12 i po kusno
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? mnogo dobar internet s 100 ms igraq i kum 60 fps
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? 6te leavna tozi guild za6toto ne se raidva i nqma dobri igra4i nai ve4e zaradi tova
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Deathbreath mi e priqtel s nego se poznavame otdavna i toi mi e razkazval nai mnogo za guild
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! napuskam za6toto nqma aktivni i dobri igra4i i ne se raidva
Sujelqvam 4e napisanoto ne e na kirilica prosto preinstalirah skoro i nqmam phonetic 
Edited by Flundy at October 23rd, 2009 - 3:44 pm