Log In Register
Users Online (3)
80
Expel-Resto Druid

Вашето име ?Sasho

Години ?26

Име на героя ?Expel

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?Class-Druid-igraq vsqkakav spec nqmam pretencii

Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Expel

Игрално време ?80

Алтове на 80-ти лвл ?Betray-hunter

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Naxx,Eye,Ulduar,Toc  Do posledniq boss na Toc s BIA v Ulduar a v Toc s SNS

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Do 24.00 moga da igraq rabotata mi e svurzana s 6ofirane i dosta otpadam no moga i v pecialni slu4ai da ostana i do po kusno.4 dni moga da raidvam

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?smenih go skoro ne6tata sa dobre

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?Predi dosta vreme bqh 4ast ot tazi gildiq no za sajaleniq samo kato publika nqmah 6ans za izqva.Po to4no perioda kogato gutnahte Vasj i Kael.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?Ne bih kazal 4e imam priqteli imah dobri vzaimootno6eniq s BuK  tova e.Moje bi toi da me podkrepi.

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !Poslednata e SnS .Pri4ina guild disband.

80
Re: Expel-Resto Druid
В момента сме само с 1 ресто друид и въпреки, че си изостанал откъм геар вярвам можеш да помогнеш.
Само искам да те попитам какво означава, че можеш да играеш в 4 дни от седмицата и в кои по точно ?
4 райд дни са напълно достатъчно, но ако в тия 4 дни влиза петък и събота се оказва че ще участваш в по малко от половината ни райдове.
От друга страна е добре да знаеш, че няма да ти се наложи да оставаш след 00:00 часа.

Ot ponedelnik do petak sam online.

80
Re: Expel-Resto Druid
(рядко коментирам каквито и да е апликации в форума, различна от паладинска)
Нямаше ме 1-2 дена в града и нямаше как да проверя форума. Но след като това се случва съм Приятно изненадан от тази апликация. Един приятен човек и добър играч. ЗА
Thumbs Up.