Вашето име ?Sasho
Години ?26
Име на героя ?Expel
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?Class-Druid-igraq vsqkakav spec nqmam pretencii
Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Expel
Игрално време ?80
Алтове на 80-ти лвл ?Betray-hunter
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?Naxx,Eye,Ulduar,Toc Do posledniq boss na Toc s BIA v Ulduar a v Toc s SNS
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ?Do 24.00 moga da igraq rabotata mi e svurzana s 6ofirane i dosta otpadam no moga i v pecialni slu4ai da ostana i do po kusno.4 dni moga da raidvam
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?smenih go skoro ne6tata sa dobre
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?Predi dosta vreme bqh 4ast ot tazi gildiq no za sajaleniq samo kato publika nqmah 6ans za izqva.Po to4no perioda kogato gutnahte Vasj i Kael.
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ?Ne bih kazal 4e imam priqteli imah dobri vzaimootno6eniq s BuK tova e.Moje bi toi da me podkrepi.
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане !Poslednata e SnS .Pri4ina guild disband.