|
Page 1
Sunday, October 25, 2009 - 5:38 PM
Brabus
Reshih da vi napisha tova pismo zashtoto osuznah che kato napusnah raida napravih mnogo golqma greshka koqto suotvetno dovedi do neizbejni posledici za men za koito vuobshte ne pomislih v tozi moment poneje bqh afektiran prez celiq den . Iskam nai iskrenno da vi se izvinq za postupkata si zashtoto 4ak sega kato q napravih osuznah che e prosto "detinska" no prosto imah mnogo faktori koito me naprqgaha prez celiq den , sushto taka imah dosta problemi v lichen plan koeto dovede dopulnitelno do moeto naprqgane i izbuhvane ako moga taka da go nareka . Kogato napusnah raida si misleh - Ne te sa pravite a az , no sled kato se pouspokoiha neshtata pri men osuznah che sum nqmal pravo da napuskam raid v koito 24 4oveka sedqt i se nadqvat na men i moeto obeshtanie kato sum podal aplikacia i ste me udobrili ...a az nai demonstrativno napusnah , edinstvenoto za koeto ne sujalih e che si zamul4ah zashtoto sigurno shtqh da kaja i dumi za koito da sujalqvam sushto v tozi moment ... prosto poslednite nqkolko dena sa mi naistina dosta napregnati i za sujalenie si go izkarah na horata koito nai malko imat obshto s tova - na vas ot guilda ... prosto se po4ustvah mnogo...neznam kak da go opredelq tochno ...neka kajem - diskriminiran, no predvid che ste gildiq s dulgogodishen opit i ne edin ili dvama sa idvali pri vas i sa si zaminavali posle ne e nishto 4udno 4e se otnasqte po nedover4ivo kum novite chlenove na gildiqta , a men tova mnogo me napregna :((( Az iskam da sum 4ast ot guilda a ne samo ot Raida ako me razbirate kakvo iskam da vi kaja.... nadqvam se da mi prostite che provalih tazve4erniq raid za koeto naistina sujalqvam i vi molq da mi dadete shans da popravq greshkite si i tozi put da ne izburzvam s tova da se dokazvam za tolkova kratko vreme ami naprotiv - shte se opitam da vi se dokaja s postoqnnstvoto mi i podkrepata na koqto mojete vinagi da raz4itate na men , zashtoto shtom sme edin guild trqbva da si pomagame ...
Iskrenno vas - Brabus , Barabonos i vsq4eskite vi nare4iq :))
_____________________________ Ne sum perfekten , No sum efekten !!!
Monday, October 26, 2009 - 4:49 AM
Re: Brabus
Май първи аз трябва да напиша нещо: Не си лош човек, явно си по-емоционален, малко тъпичко стана снощи наистина, но наистина много хубаво думи си написал. Нямам нищо против да играем пак заедно.
_____________________________ BUFF Paladins! http://img136.imageshack.us/img136/1401/wowscrnshot101309160358.jpg
Monday, October 26, 2009 - 4:56 AM
Идея си нямам каква е случката...но това е нормалното поведение към всеки нов член на гилдията...Независимо, че може да има повече опит от самите офицери...той бива сравняван със земята...независимо дали е имал по-голям прогрес в предна гилдия...дали е правил World First в Каразан...дали е убивал Алгалон...или пък е правил някой по-готин хард моде..Или както е в случая идва от Реквием, а не изпада от гората. А за това, че 80% са неграмотни и не могат да ти прочетат ника камо ли да го запомнят...свиквай...
Monday, October 26, 2009 - 5:50 AM
Подкрепям те,защото знам как се чувстваш и ти вярвам,че наистина се разкаиваш...както и снощи споменах аз също съм изпадала в подоно положение ( при легендите,бях кикната заради лефтване на раида).Ти просто си по импулсивен (като мен) :) А самия факт,че си сериозен и редовен за раид те прави ценен играч,поне аз така мисля. Аз съм ЗА.
Monday, October 26, 2009 - 5:51 AM
Invite him back.
Monday, October 26, 2009 - 8:48 AM
Re: Re: Brabus
Идея си нямам каква е случката...но това е нормалното поведение към всеки нов член на гилдията...Независимо, че може да има повече опит от самите офицери...той бива сравняван със земята...независимо дали е имал по-голям прогрес в предна гилдия...дали е правил World First в Каразан...дали е убивал Алгалон...или пък е правил някой по-готин хард моде..Или както е в случая идва от Реквием, а не изпада от гората. А за това, че 80% са неграмотни и не могат да ти прочетат ника камо ли да го запомнят...свиквай...
get a life! Either play or die in OBLIVION! Edited by Canis at October 26th, 2009 - 8:50 am
Monday, October 26, 2009 - 9:35 AM
Windfire, ако ще играеш, играй, ако не ще те помоля да спреш да пишеш глупости по форума и да подронваш авторитета на гилда и на ръководството й! Никой не те държи на сила тука, а и до колкото помня ти сам аплайна 2 пъти, за да влезеш в гилда! Принципно нямам лошо мнение за теб, но от показаното през последните 2-3 седмици меко казано детинско поведение, започва да се променя! Брабусе, личното ми мнение е че си пич и успя да се докажеш като добър играч, макар и за 2-3 райда които сме имали заедно! Проблема при теб е че реагираш доста импулсивно, което предполагам е някаква черта на характера ти. А ти си избухвал не 1 или 2 пъти. Не те съдя, всеки има право да бъде особен по свой си начин. Но съгласи се, че добрия играч умее да приема критика по свой адрес и ако тази критика според него не е уместна винаги може да се защити и аргументира. Мисълта ми е че има и по-нормални начини да се изчистят търканията в гилда. Човешко е да се греши и всеки допуска грешки по една или друга причина, но трябва да можем да признаваме грешките си и да се стремим да ги поправяме. Лично нямам нищо против да те вземем обратно, тъй като добри играчи са ни необходими, но ще те помоля да се опиташ да си поправиш отношението към другите играчи. Дано това което си написал наистина го мислиш! Айде стига толкова, че започнах да пиша като Занн :P
Tuesday, October 27, 2009 - 4:35 AM
Ах, Реквиемецо мой..... ти си супер бой.... :)
Tuesday, October 27, 2009 - 9:23 AM
xaxaxax :)))) Sebastiane kakvo stava s tebe poslednite dni ?! Mai samo slakvash a ? ::PPP
_____________________________ Ne sum perfekten , No sum efekten !!!
Page 1
| |