Log In Register
Users Online (1)
80
villi
Вашето име - Ивайло
Години 32
Име на героя - епа Villi
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си - Заклинател обичам най вече "различните" билдове като класация - афф, демонолог и най малко дестро. Естествено че не е проблем, само да не стане като последния път - "Вили мини демо да бъфнеш райда - после оо ма той не прай дмг...."
Линк към армори - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Villi Игрално време - 111, 20, 44 с уарлока
Алтове на 80-ти лвл ? - да 1 уориър 
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд - Всичко лвл 70 със "Salvation", "TaHrPa", "TEPOP", "XAXOBETE", "BPEMETO". 80 лвл еми улдуар 25 не сам минавал беше летня слак и нямаше народ, улдуар 10 без Yogg Другото май го минах сичкото.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно - Ами работя на смени около 3 пъти седмично часът няма значение, стига да не се изисква да говоря по ТС.
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) - Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Не особени проблеми с бтц съм специялно за уоу държи ми около 80мс
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви - Хаха разбрах че пинко го няма вече Имам авери там от преди и ми се ще да бозиме заедно. Хмм полезен незнам, но мога много да преча. В тая връзка слаби страни в преченето нямам. Друго кво да ви кажа за мен, еми не обичам промените независимо какво си мислите. Играя най вече за да лафя с приятели и за кеф, разбран човек съм и не обичам да ми се налага военна система (което не се и налага) Отивам да пия ми звучи като добро оправдание да слакна от райд особено много важи ако въпросното е съпроводено от пачаври и ходене по хотели квартири хижи и прочее.
Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви Познавам бая народ Maped Easydeath Sns Zann Slifka ако въобще помнят разбира се  
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност - gear-factor тука дълго трябва да обеснявам, затова ще кажа само че с дългия си опит по гилдиите нито 1 не е оцеляла като ГМ слакне за повечко време

Edited by Villi at October 26th, 2009 - 6:15 am

Edited by Villi at October 26th, 2009 - 6:16 am

Edited by Villi at October 26th, 2009 - 6:18 am
Тъй като обаче за момента лоците нямаме лидер, ще се наложи да изчакаме компетентното мнение на т.н. Офицери по апликацията ти Tongue out
Успех от мен!
80
Re: villi
Аз също съм ЗА.
Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви Познавам бая народ Maped Easydeath Sns Zann Slifka ако въобще помнят разбира се  

Е мене защо ме няма? 

П.П. Брат ти играе ли още?

Edited by Canis at October 26th, 2009 - 8:47 am

80
Re: villi
Твърдо  ЗА Smile
Канисе малко си пляк пляк :) не са те запомнилиMoney mouth

give more locks! tvurdo za :)

80
Re: Re: villi
Slifka wrote:
И аз съм ЗА.