Log In Register
Users Online (1)
80
zyly

Вашето име  - Оги

Години - 33

Име на героя - Zyly

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си -Paladin.Мисля ,че съм най-полезен като хилар

Линк към армори - http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Emeriss&cn=Zyly&gn=Gear+Factor

Игрално време - 135 дни с паладина

Алтове на 80-ти лвл - shaman i DK

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд - И аз като Villi всичко на 70 със Salvation,XAHOBETE,TEPOP,BPEMETO.На 80  всичко без Улдуар 25 - 5 boss-a заради летния  слак и Улдуар 10 до Yogg

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно - няма да ми е проблем да присъствам поне 3 пъти в седмицата

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) - нета ми е приличен ,на 25 man raid съм с около 30-40 fps.

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви - Преди TBC съм бил в тази гилдия с предишния ми герой - shaman(Zoobg) и съм играл с повечето от старите в гилдията.Обичам да чета тактики за новите босове и да гледам филмчета за тях,но избягвам да говоря в TS,освен ако не е крайно наложително.

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви - Познавам доста от хората в гилда - ZannEasydeath,Buk,Yurie,Sns.

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! - Gear Factor ,тук и аз няма да се впускам в дълги обяснения ,но просто казано въпреки усилията и желанието на няколко човека нещата не се получиха .

Успех с апликацията!

80
Re: zyly
Човека е пич отсекаде, кво да ви кажа - беше офицер при нас, определено си разбира от играта. Еми тва е :) успех
Ако ще най-добрия паладин на реалма да е станал... ни заеба по доста кофти начин, а пък Jubein AKA Maar AKA Shaaka просто щеше да се побърка....

80
Re: zyly
Canis,аз не помня да съм ви "заебавал".....аз си дигах паладина и след скараването ви с Woo,Shaaka ,ме кикна без никакво обяснение и причина!

Здравей и от мен.
Засега нямаме нужда от още един палаин, Благодаря за вниманието! Успех!

И аз благодаря за отделеното внимание !!Успех и на Вас!