Log In Register
Users Online (2)
80
Bumer

Вашето име Теньо

Години 26

Име на героя Bumer

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си . Mage-играя на Fire не е проблем да играя както е удобно за Guilda .

Линк към армори http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Bumer

Игрално време към 70ч.

Алтове на 80-ти лвл Rogue 80lv.

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд. Стар играч съм в WOW нов съм в Servera , нямам опит само в Uldar, но съм чел и гледал тактики на Босовете. Другите съм минавал с random играчи.

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно.  Max 5 дена , времето не е проблем.

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) . Уникален NeT.. PC също е много добро, нямам проблеми с FPS-то

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? .  Мисля че един сериозен човек винаги би бил в + за нещо сериозно. Откакто съм в този server искам да съм член на ТaHrPa , но така и несе реших да напиша апликация бях за около седмица в Guild  Gear Factor за съжаление момчетата се изпокараха и Гилда се разпадна.. и ето ме сега тук пиша си Апликация :) .

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? .  За съжаление нямам познати дори в servera .. нов играч съм в Emeriss.

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напусканe ? .  Gear Factor една седмица бях там след това се разпадна Guilda  Villi ако не се лъжа и той ще потвърди.
80
Re: Bumer

Има много да се желае по гиъра ти. Опита ти с тоя герой не е особено голям, а и сме 3 активни мага в гилда. От друга страна явно имаш желание за игра и казваш, че си сериозен.. Ще изчакам ден-два и други да се изкажат по апликацията ти и след това ще ти дам окончателен отговор.

80
аз искам да кажа също нещичко. Според мен един не добре геарнат маг ще е добре дояъл за рейд сетъпа и ще дам една причина  5% спел Крит. Точно поради причината, че маговете са ни про активни и всеки иска да прави дмг няма кой да стаква скорч. А този дебуф е единствения,който стаква с моят буфф и и не мисля че някой би отказал 5% отгоре.  много отдавна се караме за този буфф и никой не ни ебава другите кастъри Yeste  беше човека, защото поне той слушаше, но нещо слакна.
отностно тази гледна точка съм За. Ако ЦЛ–а и офицерите сметнат за необходимост...

Успех с апликацията.
80
Да кажа 1-2 неща и аз. С това  http://www.wowhead.com/?item=47588 или това  http://www.wowhead.com/?item=47586     + това  http://www.wowhead.com/?item=45558  нещата заспиват:)
Успех с апликацията.И гледам са те взели легендите...
80
За протокола : Той вече си има гилд,а и снощи имахме честта да раидваме с него,беше в челната 3 -ка по деатх... разбира се след Каизера ГЛ с Легендите

Edited by Slifka at October 31st, 2009 - 3:35 am
да ..само да вметна вчера ми дали инв. Легендите , аз нямам нищо общо просто докато съм бил на работа жена ми е чатила случаино с някои член на гилда им и са е взели веднага..съжелявам че е станало така.., колкото до това мога веднага да им обясня и на тях за грешката.., за гривни и колан ще си ушия веднага.. хаиде бе хора малко компромис моля :)
80
 И аз съм секптично настроен след снощи.
80
живи и здрави тогава някои ден пак може се пробвам
80
Жена ми, брат ми...градинаря, на шофьора тъщата...
Тези сме ги слушали, слушали... :)
80
Странно...изглежда,че на 99,5% от хората жените им играят. that's bullshit

Edited by Easydeath at October 31st, 2009 - 8:41 pm
80
Влизам във филмите, че винаги когато някой "сгафи" някъде се оказва, че не той самия е сгафил, а я брат му е бил на PCто, я жена му, я сина му, я... Големи хора сме-можем да поемем отговорност за действията си, а не да ги приписваме на нищо неподозиращи или дори несъществуващи хора.
80
haha boc i tvoita da obu4i6 :)