Вашето име Теньо
Години 26
Име на героя Bumer
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си . Mage-играя на Fire не е проблем да играя както е удобно за Guilda .
Линк към армори http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Bumer
Игрално време към 70ч.
Алтове на 80-ти лвл Rogue 80lv.
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд. Стар играч съм в WOW нов съм в Servera , нямам опит само в Uldar, но съм чел и гледал тактики на Босовете. Другите съм минавал с random играчи.
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно. Max 5 дена , времето не е проблем.
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) . Уникален NeT.. PC също е много добро, нямам проблеми с FPS-то
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? . Мисля че един сериозен човек винаги би бил в + за нещо сериозно. Откакто съм в този server искам да съм член на ТaHrPa , но така и несе реших да напиша апликация бях за около седмица в Guild Gear Factor за съжаление момчетата се изпокараха и Гилда се разпадна.. и ето ме сега тук пиша си Апликация :) .
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? . За съжаление нямам познати дори в servera .. нов играч съм в Emeriss.

ГЛ с Легендите