Log In Register
Users Online (1)
This thread is locked. No new posts may be made.
80
Salvazor - vtora chast
Вашето име ?  Даниел

Години ? 17

Име на героя ?  Salvazor

Клас и специалност на която ви се райди? Нямам претенции стига да съм полезен

Готови ли сте да смените специалността на героя си ? Каквото каже Arisera 

Линк към армори ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Salvazor

Игрално време ? 87 часа

Алтове на 80-ти лвл ? Sagar - протекшън уориър

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ? Всичко без TOC i TOGC - с вас в останалите :)

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? Мисля че поне 2-3 пъти ще успявам да помагам, а като помагам знаете че седя докато Zann каже  - Стига !!!

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Интернета е екстра и нямам проблеми

Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Тук е момента да се похваля, че вече играя със 40-50 фпс на райд  ( и всичко е на МАХ ) - и също така нямам проблеми с монитора :D 

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Мисля че повечето знаят,а за тези които незнаят  ЗАЩОТО Е ПРО !!!

Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Тук нямам какво да кажа (честно)

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Всички (поне така се надявам)

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ?  - Тангра - отпуск 5 месеца

Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Не са ме коментирали до колкото знам :)

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. - прочетох правилата отново и ги приемам.....
80
Re: Salvazor - vtora chast
Имаш моето не. Успехи.
80

"Лол Себастиян - зомглтф ???!?!?! Само не и той - Ще бъда искрен и напълно сериозен - НЕ - защо ??? Защото си най-големия мизерник в тази игра !!!"

Не ти отговорх на простотията преди няколко месеца... просто защото бях по-ядосан на Линдфайа,заради неговата такава....

Когато ти дойде в този гилд... аз бях (айде да го кажем ) уважаван поп и играч... ти не знаеше ИЗОБЩО къде се намираш.... не знаеше какво значат понятията Гилдия,Агро,ДПС,съкращението МД.. и т.н.

Помня първия ти рейд , в който успя да нинджа пулнеш Сартарион цели два пъти ,заради неуспешен МД ... Помня и как ти се скараха в ТС .. и то съвсем заслужено...
Помня,че беше сред последните под дмг... дори под един от танковете тогава..... който между другото беше един адекватен офицер в тази гилдия... помня също така и как едва ли не се присмя на мнението му със същия този коментар по-горе...
Помня даже как ти се подиграваха в ТС (пак оправдано) , докато аз на уисп ти пишех " спокойно, дори да си згрешил -човешко е... пък и ... на тях им е такъв хумора ...за това сме готина гилдия"

Що за наглост беше твоя пост?!

Айде на шоколада Линд му е простено...той е про все пак.

Кой подяволите си изобщо ти ?! За какво се бориш?!

Въпреки,че има малка вероятност някой да се излъже да те вземе,за да има кой да трие скамейката .. можеш да разчиташ на мен , че играта ти в тази гилдия ще е меко казано "ад" ...

Не знам дали не искам да играя изобшо с глупак като теб...или предпочитам да си ми в гилдията ,за да мога да те подигравам пред публика.... това все пак го решават офицерите

Успех!

...

80
Себастиан дори не заслужаваш да ти давам обяснения на измислените ти истории със сартарион нито пък за какво се боря.Първо аз не сам пуллвал на сартарион (представи си защото Ariser е бил там,второ никога не сам си говорил с теб , а и нямам намерение да го правя  и трето мило мое "про" не играя от вчера wow че да ми обясняваш какво значи MD  и т.н) Интересува ме мнението на офицерите(за съжаление ти не си такъб и никога няма да бъдеш...няма да казвам защо ТО Е ОЧЕВАДНО) и по специално на Zann  и на Ariser
80
@Sebastyan
Tочно ти имаш най-малко право да се обаждаш. Кротни малко имайки предвид колко шанса си пропилял в гилдията ни.

@Salvazor
За съжаление моето мнение в момента не тежи особено, но ако от мен зависеше щях да ти дам шанс. Нека Zann каже какво мисли

Edited by Ariser at November 1st, 2009 - 8:43 am
80
Salvazor wrote:

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? Мисля че поне 2-3 пъти ще успявам да помагам

С такава активност няма смисъл да те взимаме според мен, трябва да предложиш нещо повече... Това значи че ще искаш да дойдеш сряда за епиците и някой там рандом ден да дойдеш на хероик и да оплескаш всичко. А и няма да можеш да събереш геар за макс дпс.
80

Петък и събота не се райдва до колкото знам, а пък ако имам време ще помагам  и всеки ден (и не искам да дойда при вас само заради епиците)

80
Re: Re: Salvazor - vtora chast
Salvazor wrote:

Петък и събота не се райдва до колкото знам, а пък ако имам време ще помагам  и всеки ден (и не искам да дойда при вас само заради епиците)

Без активност няма епици, без епици - няма демич, без демич - не си полезен и си за реплейс. Това май ти е ясно.

Edited by Boltron at November 1st, 2009 - 9:39 am
80

Болте как да ти го обясня на френски ли говоря - казвам че ще помагам винаги когато мога !

80
Голяма смешка - втора част?
Ти си президента на хънтърите паляци на Емерис! И то защото си най-големия паляк сред паляците. Ти едва ли можеш да помогнеш с нещо на гилдията....понеже си отрицателен играч...повече вредиш отколкото помагаш. И едва ли на някого му пука от чий коментар имаш нужда...тези апликации са, за да бъдат коментирани от всички...не само от офицери. И какво по дяволите значи отпуск 5 месеца? Например, че ти липсва гиър и ще трябва тепърва пак да те бустнат...за да направиш бесните 4к дпс и да почнеш да казваш през 2 мин ПРО в ТС...с онова якото Р нали се сещаш....
80
Wind, с теб винаги съм се разбирал и съм останал с добро впечатление, но последните ти коментари просто развалят всичко градено до момента. От къде тази злоба в теб? И като говориме за активност ти къде си? Хайде да не повдигаме теми за неща, в които самите ние не блестим особено. Не ни прави чест най-малкото.
80
Ariser ....все едно аз да те питам ти къде беше последните..мм...4 месеца?
Избивам комплекси и злоба...ако това е задоволителен отговор. Smile
80
Момчета да спрете да се дърлите,всеки има приятни и неприятно хора в гилда и аз не правя изключения,но мисля че до сега несъм го показала,старая се да бъда толерантна към всеки един от вас.Нормално е да има такива хора,един райд е от 25 човека,ъбсурд е всичите тези 25 характера да си допаднат,научете се да се понасяте в името на гилда и неговия прогрес.След раид никой не ви задължава да сте 1-ви дружки,когато се научите да се понасяте тогава и ще имаме прогрес и хора за райдване,ето факт е че сега няма такива и за поредна вечер слакваме,нужни са ни сериозни хора,ако човека е такъв нека му се даде 2-ри шанс,всеки го заслужава :)
А Wind ти щом не играеш за да избиваш комплекси и злоба не пиши и във форума защото ги избиваш тук:)
Специално за Салвазор..съм си точно обективен и изказването ми е напълно в полза на гилдията. Уж приказката е все "стараем се да се отървем от такива хора" ...би било крачка назад да го вземат пак....
80
Re: Re: Salvazor - vtora chast
Windfire wrote:
Ariser ....все едно аз да те питам ти къде беше последните..мм...4 месеца?
Избивам комплекси и злоба...ако това е задоволителен отговор. Smile

Не бяха 4, а 3 месеца. И не аз съм първия повдигнал темата за slack-a, а ти. Отсъствах защото на 10ти юли почина най-добрия ми приятел. Вечерта в 20:50 на 9ти говорих с него, смяхме се. На другия ден ми се обадиха да ходя на погребение. След подобни случай на човек му е нужна малко почивка и често преобмисля ценностната си система(WoW>приятели?). Но все още не съм започнал да злобея и да плювам всичките си съгилдаджии докато си вея пиш*ата някъде. Имай малко уважение към хората, с които си играл допреди месец време, защото сме имали не само лоши моменти и не виждам никой да е заслужил подобно отношение от твоя страна. Нито те е обидил, нито ти е направил нещо друго. Можеше да се ограничиш с "Мнението ми е НЕ. Не ми харесва как играеш.". Но не...трябва да наречеш човека "паляк". Защо бе Wind? А ти не беше ли "паляк" като дойде при нас? Много бързо ти порасна работата! Помни откъде си тръгнал, човече!
This thread is locked. No new posts may be made.