Вашето име - Галин
Години - 24
Име на героя - Uglymadafaka
Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ? - Holy,но да ще я сменя ако с това ще бъда по-полезен!
Линк към армори - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Uglymadafaka
Игрално време - 22 дена
Алтове на 80-ти лвл - на този сървър не:)
Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд - Имам опит във всички 25-ци без ТоC. Rise Against ми е стария гилд!
Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно - 4 дни без weekend-a
Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Нета ми е добър,мисля на ComNet съм, щайгата ми е ок :) в момента виждам в Даларан 52 фпс!
Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Мисля, че ще съм полезен на гилда с уменията си в играта и Ви избрах заради Drusallka ^ ^
Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви - Me br0 Drusallka ^ ^
Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! - Гилда ми беше Rise Against - Neptulon и го напуснах заради Drusallka ^ ^
Thanks for your time!!!
With RespecT from Uglymadafaka
Peace lads!