Log In Register
Users Online (2)
80
Ulgymadafa

Вашето име - Галин

Години - 24

Име на героя - Uglymadafaka

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?    - Holy,но да ще я сменя ако с това ще бъда по-полезен!

Линк към армори - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Uglymadafaka

Игрално време - 22 дена

Алтове на 80-ти лвл - на този сървър не:)

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд - Имам опит във всички 25-ци без ТоC. Rise Against ми е стария гилд!

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно - 4 дни без weekend-a

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ? Нета ми е добър,мисля на ComNet съм, щайгата ми е ок :) в момента виждам в Даларан 52 фпс!

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ? Мисля, че ще съм полезен на гилда с уменията си в играта и Ви избрах заради Drusallka ^ ^

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви - Me br0 Drusallka ^ ^

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! - Гилда ми беше Rise Against - Neptulon и го напуснах заради Drusallka ^ ^

Thanks for your time!!!

With RespecT from Uglymadafaka

Peace lads!

80
Re: Ulgymadafa
shuuuu batistonkata pro iskam go jelaq go
80
На друсалка брат...
какво да кажа...
айде го го , дано играе колкото теб///

80
То всеки човек който знае какво е мишка и клавиатура иргае по добре от Друсалка. Tongue out
kek pomna brato kogato me zaribi, vinagi 6te sajaliavam za zagubenoto vreme pred monitora i vinagi 6te se radvam za zapoite s gildiite i averite (kite) s koito se zapoznah v tazi igra :)
Пиши за инвайт докато си вдигаш репутацията със Синовете на Ходир.