Log In Register
Users Online (2)
80
Metalmessiah
Вашето име ? Дилян Недев

Години ? 17

Име на героя ? Metalmessiah

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?  Resto Shaman за райдове , нямам проблеми да сменя специалността си по всяко време. Дори в момента играя арена в Elemental специалност

Линк към армори ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Metalmessiah

Игрално време ? Напълно различно , обикновено късно вечер .

Алтове на 80-ти лвл ? Нямам.

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд ?  Onyxia25 , VoA25  с различни PuG-ове и 10-man инстанции с един произволен гилд.

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно ? 7 дни в 90% от случаите , до много късно  (нямам вечерен час , ако това е въпроса )

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ? Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps) ?  
Ниска латенсия , никакви проблеми с компютъра.

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви ?  Избрах Тангра защото съм сигурен , че това е една сериозна гилдия в която смятам че мога да се развия и докажа. В момента имам малки проблеми с PvE healing-а , но се надявам да ги изчистя и да стана 100% полезен играч.

Приятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви ? Garobg , Гаро , мой съученик .

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане ! Последната гилдия не беше нищо сериозно , нямаше форум .

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате
. Приемам правилата на гилдията.
80
Re: Metalmessiah
PVE дрешки?!
80

Известно количество , повечето е сложено заедно с PvP-то де..,

Старая се да събирам гиър за всичко , но в момента PvP-то ми е приоритет . Затова съм посочил и че се опитвам да се развивам в PvE.

80
Така, тва момче има пълната ми подкрепа. Няма PvE геар тъй като се стремяхме да вадим pvp геар за 2v2 с него. този геар е от 2 седмици така че.. като оставим това на страна пред вас стой един много устремен shamаn . Знае доста за играта, а ако се наемри нещо което да не го знае - чете. Смятам че след 2-3 алт run-a с гилда ще бъде от полза.
 И като какво кандидатства?Елементал/ресто?
Аз се сещам за 4 итема  дето могат да се крафнтат и от там да се започне събирането на геар.Най малкото ще покаже  уважение пред приемащата гилдия!Пари се  вадят лесно така че!Кандидатстването в пве гилд с пвп итеми е меко казано несериозно...
Моето мнение е незначително ама аиде сега.Ше ходим ток25х не накс ...
80
"Моето мнение е незначително". Е тогава моля те остави тези с значителното мнение да се изкажат. А и мисля ,че след поясненията по горе върпосите ти са излишни.
П.П.
Искам да кажа че съм много доволен от езика си в този пост. Нямаше ругатни!  SO PRO!
A да, Sinesztra, с цялото ми уважение, това за пвп гиара. Не беше ли твой поста за някакъв 10 мен улд дето го минали с син геар?
Garobg wrote:
"Моето мнение е незначително". Е тогава моля те остави тези с значителното мнение да се изкажат. А и мисля ,че след поясненията по горе върпосите ти са излишни.
П.П.
Искам да кажа че съм много доволен от езика си в този пост. Нямаше ругатни!  SO PRO!
Kaто   initiate  в тази гилдия имам право на лично мнение!И да го изказвам! Както и да задавам въпроси!
А това за улдуар да но те вече са го доказали.

Edited by Sinesztra at November 4th, 2009 - 10:54 am
80
Значи до сега има подкрепата на  1 неактивен играч от  6 месеца насам и неудобрението на 1 танк дпс. До тук нищо тоест.
Та това е дружката на Гаро, с която си играе  с 3-тия си таен алт  в друга гилдия от време на време( няма време толкоз за раид наистина ако това се чудите) От доста време насам шаман не е посмявал да пуска апликация при нас , поради простата причина, че до сега гилдията се е движела на раменете на доволно количество способни Шамани.
 Отговорът ми е  ДА, само ако Гаро почне да  присъства на 50-75% от раидовете... Тоест никога в близките 6 месеца.
 Успех!
80
Таен алт за който Hell знае. OK :D
Сега мога да те инвайтна като приятел на Гаро с неактивен статус. Геара ти определено нестига за 25м Хардове, но това със времето може да се поправи.
Наистина шаманите ни са редовни, но мисля че ако си сериозен играч винаги ще успееш да се наложиш.
А и вярвам, че има какво да научиш от толкова шамани тук.
Както прецениш. Ако имаш въпроси - пиши ми ингейм да поговорим.