Log In Register
Users Online (1)
80
lonakraq se regnah

Вашето име деян

Години 27

Име на героя  lolzy

Клас и специалност на която ви се райди? Готови ли сте да смените специалността на героя си ?

Линк към армори http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Lolzy

Игрално време 30 dena

Алтове на 80-ти лвл 1 paladin

Опит в кои 25-ман истанции имате, до кои босове и с кой гилд  нямам ТОC и UD 25

Колко дни в седмицата можете да играете и до колко късно но стоп

Как ви е интернета (с 2к мс всеки ден е безсмислено да играете) ?  Как ви е компютъра (имате ли проблем с fps)   от една зала с Brabus 

Защо решихте, че може да сте полезен на Тангра и защо избрахте точно тази гилдия ? Не се притеснявайте да споделите силните и слабите (според вас) страни на играта Ви
ми разбрах че търсите  DPS

Птиятели в Тангра или някой който да може да подкрепи апликацията Ви 
kamyk brabus sebastian Griaz

Последна гилдия и защо я напуснахте (искате да я напуснете) ? Линк към нейния форум, по възможност към топика който коментира вашето напускане scream of Pain  в тази гилдия постъпих защото ми казаха че райдват всеки ден но като влязох в гилда разбрах че тепърва набират играчи и няма още никакви райдове . Аз съм почти всеки ден онлайн и затова искам да вляза в гилд в който мога да райдвам почти всеки ден.

Прочетете правилата на Гилдията и отбележете, че ги приемате. Прочетох ги и съм съгласен с тях.

Edited by Lolzy at November 5th, 2009 - 5:47 pm
80
Re: lonakraq se regnah
Имаме нужда от роуг в момента, макар че ти имаш много да наваксваш и като билд и като геар. Но Брабуса ме увери, че си активен и може би ще можеш да наваксаш.
Пиши за инв.